Historikk

I 2005 ble det etablert et utviklingsselskap for markedene ferie-/fritidsboliger og privatboliger.

Selskapet fikk kjøpt et attraktivt tomteområde på Budaneset i Herøy Kommune (Sunnmøre) og startet utviklingen av standardiserte feriehus tilpasset dette området.

I 2006 etablerte selskapet en fabrikk for elementproduksjon i Litauen.

Selskapet har egen utviklingsavdeling med arkitektkompetanse, og har designet og tegnet en rekke eneboliger.

Selskapet har opp gjennom årene kjøpt opp en rekke attraktive tomteområder for bygging av egenutviklede elementhus.

Selskapet har gjennomført utvikling og utbygging av Budaneset med 28 hytter, kjøpt og totalrenovert en sjøbod i Ulsteinvik som ble utviklet til Ulstein Apartment med 14 leiligheter, samt etablert Vik Hovset AS og utviklet, solgt og bygd 5 elementhus med 4 leiligheter i hver i Ulsteinvik. I tillegg er det utviklet og solgt en rekke eneboliger, samt bygget 2 leilighetskompleks med 24 leiligheter.

Ved inngangen til 2014, mens arbeide har pågått med utvikling og utbygging av boligprosjektet i Vik Hovset i Ulsteinvik, ble det besluttet å refinansiere og reorganisere sin virksomheten og skiftet navn til Constructer AS.
Constructer AS overtar pågående og fremtidige prosjekt.

Visjon

Constructer skal bli en ledende leverandør av boliger på Nord-Vestlandet.

Forretningsstrategi

- Etablere en «tomtebank» med tomter i attraktive boområder som gir boliger tilgjengelige for salg på kort tid.
- Å utvikle attraktive boligkonsept egnet for gjenbruk.
- Systematisere standardiseringen (av produksjon, materialer og utstyr) til optimale systemløsninger med innebygget fleksibilitet for å passe til de fleste tomter og størrelse bygg.
- Basere egne boligkonsept/BYGGEKLOSSER på kostnadseffektiv elementproduksjon.
- Etablere standardiserte styringsverktøy for gjennomføring av byggeprosjekter og høy kompetanse på prosjektledelse-/styring.
- Utvikle en integrert verdikjede med full kontroll over alle kritiske prosesser.
- Sterk kostnadsstyring i elementproduksjonen, sammenstillingen og innredningen av boligene.
- Velge anerkjente og gode produkter til boligene og fastpriskontrakter på de prosesser som det ikke brukes egne ansatte til.

Et enkelt valg!

Hvorfor et enkelt valg:

Våre byggesystem er attraktive til alle De som ønsker å tenke enkelhet uten at det skal fra en mulighet til å gjøre noe til sitt eget.

Vi utvikler og bygger boliger for De som skal ha en enebolig og til De som tenker lavblokker. Vi bygger våre elementer i egen fabrikk som gir oss full kontroll over klimatiske utfordringer og bygger under ideelle forhold innendørs med jevne temperaturer, og man har kontroll av hele produksjonslinjen. Alt fra hvordan materialene oppbevares før bruk, til at alle elementene bygges med samme temperatur. Vi legger stor vekt på kvalitet i vår leveranse, og stiller derfor høye krav til hele produksjonen.
Etter montering av elementer og tett tak, som normalt tar 2-3 dager, kan arbeidet innvendig starte opp. Vi legger opp til tekniske fag i våre elementer så De får en lettere jobb med sine installasjoner. Og forholdet ved trykktest gir da det beste resultatet som ligger under passiv hus-normen. Basert på vår kontroll ved slik produksjon kan vi levere raskt og trygt til avtalt pris og tid. Ved valg av elementhus fra Constructer AS medfører at alle får gevinst ut av vårt konsept.

Vi bygger ut fra at våre leveranser ikke skal være basert på minimum tankegang, men på at kvalitet, miljø, energi, løsninger og produkt skal være som om det er til "vår egen mor".

Vi har våre begrensinger som gir oss kostnadseffektive og funksjonelle boliger, hvor en som kunde da får arealeffektive løsninger med kvaliteter som gir det lille ekstra innen for en kort byggetid. Vi bygger på kjente løsninger og prinsipper som gir svært lite feil eller mangler.

Alle ønsker seg et godt sted å bo med rikelig plass, og nærhet til alt til en rimelig penge. Å skulle ha løsningen til alle kan være svært vanskelig, men våre smart utviklede konsepter gir deg som kunde gjennomtenkte funksjoner og løsninger. De beste materialvalg ut fra pris og kvalitet. En mulighet til å finne den riktige størrelsen i forhold til behov og økonomi. Våre boliger er utviklet i vårt design-team som består av industri-designer, interiørarkitekt, arkitekt og ingeniører. Vi vil derfor påstå at du som kunde er godt ivaretatt på alle felt innenfor det å skulle kjøpe "rett" bolig.

Vårt design-team tenker også hele tiden på å gi gode funksjoner på alt fra postkasser, søppel, sykkelparkering med mer, samt uteområder rundt boligene skal være innbydende og gi lyst til samvær med kjente og mulig nye bekjente.
Utsyn og dagslys er noe som hele tiden blir sett på som viktig, og som i hvert prosjekt blir nøye vurdert og utformet til beste for den aktuelle tomten. Ved hjelp av solanalyser og tabeller, gjør vi alt som er mulig for at våre prosjekter skal gi deg som kunde den mest optimale løsningen.

Vil du bo bra så finnes det mange gode prosjekter og leverandører. Vi er for deg som ønsker det lille ekstra.

Mvh
Adm. Nils-Erik Skeide

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.